Agenda Hartpad

December 2022
ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Magisch, ik heb er geen andere woorden voor. De sessie heeft me ontzettend veel inzichten gegeven. Het was confronterend maar Benno en de dieren zijn zo liefdevol en oordeelloos. 

Vuurloop

"Mijn dochter Annabel staat al op blote voeten klaar, zonder twijfel loopt ze over het pad van gloeiende kolen. Ik vertrouw haar, dan ga ik ook. Daarna lopen we nog een keer en nog een keer. Wat een heerlijk geborgen, veilig en onbeschrijfelijk gevoel".

"Wij samen bouwden dit vuur op vanuit onszelf en onze gedeelde herinneringen. We koesterden ons samen aan de warmte en kracht die er van uitging. Zie mij, ik zie jou en ik zie altijd naar je om. De kracht en warmte van relatie."

"Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen. En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.  Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart".

 

Individuele coaching sessies, elke middag van maandag tot en met vrijdag

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Coaching met paarden
Datum
1 oktober 2022 00:00
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

 

Alle aandacht voor jou! Hartpad Individuele sessies maandag tot en met vrijdag van 14.00 - 17.00 uur

De coachingsessies van 3 uur vinden plaats in de rijbak, je werkt naast het paard op de grond. Tijdens de coachingsessie begeleiden wij je met uiterste zorgvuldigheid en respect. We stellen je vragen, zodat je de ervaring bewuster kunt beleven. De sessie wordt voorafgegaan door een gratis telefonische intake.

Als je voor een sessie bij ons komt reserveren we een groot deel van de middag voor je. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je, voor dat we met de paarden aan de slag gaan, even rustig kan bijkomen van de reis onder het genot van een kop koffie of thee. We doen dit ook na de sessie, rustig wat drinken en napraten. De kosten van een individuele sessie bedragen 180,- per sessie inclusief BTW, koffie en thee voor particulieren. (voor bedrijven zijn onze zakelijke tarieven van toepassing). Jij staat bij ons centraal en daarom zijn wij bewust onafhankelijk en dus niet gebonden aan de beperkende protocollen die bv. verzekeraars of de gemeenten opleggen. Omdat onze dienstverlening daarom niet vergoed wordt is betaling in termijnen mogelijk.

Waarom Hartpad paardencoaching

Binnen Hartpad zetten wij al ruim 17 jaar onze paarden en ezels in om volwassenen en kinderen te ondersteunen met een breed scala aan hulpvragen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld; zelfvertrouwen, zelfbeeld, grenzen stellen, eigenwaarde, belemmerende overtuigingen, burn-out, hechting, relatie vraagstukken, communicatie, hooggevoeligheid, angsten, de verwerking van traumatische gebeurtenissen etc. Jij staat bij ons centraal en daarom zijn wij bewust onafhankelijk en dus niet gebonden aan de beperkende protocollen die bv. verzekeraars of de gemeenten opleggen. Omdat onze dienstverlening daarom niet vergoed wordt is betaling in termijnen mogelijk.

Een of meer sessies met de paarden geeft je een waardevrij en helder beeld van de kern van je vraag of thema. Je ziet, voelt en ervaart dat wat er echt gaande is, en hoe dit in het hier en nu invloed heeft op je leven en welzijn. Het is niet nodig om diep te graven in het verleden of om zaken her te beleven. Dit stelt je in staat om tot een oplossing te komen of om dat wat er gebeurt is een plek te geven. 

Wij werken vanuit ons hart, zonder oordeel, altijd in verbinding met het grote geheel en in nauw contact met het paard. Bij ons is het paard en niet de begeleider leidend. Onze paarden zijn dermate sensitief en ervaren in dit werk dat zij exact aanvoelen wat de coachee aankan en wat nog niet. Het paard doet de interventies die op dat moment nodig zijn. Liefdevol confronterend. Het paard raakt de ziel, het paard heelt. Wij gaan mee op deze stroom en ondersteunen het proces.

Wij zijn gedegen opgeleid- en hebben ons verdiept in een breed scala aan zienswijzen; natural horsemanship (Hempfling), cognitieve coaching, sjamanisme, systemisch werk, fenomenologie, pedagogiek, natuurcoaching, Yoga, ademtherapie, gestalt, TA en meer. Dit maakt dat onze begeleiding zich kenmerkt door multiperspectiviteit.

Indien het zich aandient werken we ook systemisch (familie- & organisatie opstellingen) met de paarden. De paarden representeren dan patronen uit het familiesysteem of het systeem van de organisatie waarin je werkzaam bent. Wij werken uitsluitend met de paarden en ezels en zonder menselijke representanten. Onze dieren confronteren je zacht en effectief met de dynamiek en energie uit het systeem. De paarden en ezels reflecteren heel zuiver dat wat er speelde in het systeem en hoe dit vandaag de dag bij je doorwerkt. Dit vergroot de acceptatie en maakt de weg vrij voor heling.

Hartpad coachingtraject - 3 sessies

Soms is een enkele sessie voldoende en kan de coachee met de inzichten zelf prima verder. Onze ervaring is echter dat coachees na verloop van tijd toch weer wat ondersteuning kunnen gebruiken. Zeker waar het diepgaande coachingthema's en hulpvragen betreft of thema's die al wat langer spelen. 

Stappen in het traject:

  • 1e stap - gratis intake gesprek (live of telefonisch) - ca. 1 uur
  • 2e stap - concretiseren  hulpvraag / coachingthema, sessie met de paarden - 3 uur 
  • 3e stap - gesprek en sessie met de paarden - 3 uur
  • 4e stap - formuleren van intenties voor de toekomst en afrondende sessie met de paarden - 3 uur

Tussen de sessies door stemmen we een aantal telefonische contactmomenten af.

In totaal 9 uur intensieve begeleiding in een periode van  6 - 9 maanden (de periode tussen de sessies bepalen we in overleg) 

De investering in het totale traject bedraagt 450,-  inclusief BTW. voor particulieren. Betaling in termijnen is mogelijk (voor bedrijven zijn onze zakelijke tarieven van toepassing).

 
 

Alle datums

  • 1 oktober 2022 00:00