Agenda Hartpad

April 2024
ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Magisch, ik heb er geen andere woorden voor. De sessie heeft me ontzettend veel inzichten gegeven. Het was confronterend maar Benno en de dieren zijn zo liefdevol en oordeelloos. 

Ervaringen van deelnemers aan onze workshops:

Thuis is niet per definitie een plek. Thuis is een gevoel, een sfeer en vooral een hoedanigheid van het hart. Bij Hartpad vind ik een thuis. Een thuis waar alles mag en kan zijn. Waar ik in aandacht en liefde verwelkomd word. Door de mensen, de dieren en de plek. De zuiverheid van waaruit Benno en Heidy werken is een bron van inspiratie. De zorg die zij aan hun plek en dieren, die echt deel van het team zijn, schenken is in alles voelbaar. Van de verzorgingvan de stallen tot de zorg voor jouw ziel.

Natascha

"De boodschap van de paarden"

Ik heb op uitnodiging van een vriendin de dag "de boodschap van de paarden " mogen ervaren. Ik vond het een zeer bijzondere, inspirerende en inzicht gevende ervaring. Het was de gehele entourage eromheen, die ook hielp maar het contact met de paarden was voor mij zelf een “eye opener”, zo ook de boodschap van Fiablo. Ik was het contact met mijzelf even kwijt. Om daar op zo'n dag weer mee in contact te komen was bijzonder… ben heel blij dat ik het gedaan heb…  Ik heb me voorgenomen dit vaker te doen.. even terug naar mezelf.. even aarden…en inzichten te krijgen… en die mee te nemen. Heidy en Benno dank jullie wel voor deze mooie dag! 

 

Wat een mooie workshop dag vandaag bij hartpad. "De boodschap van de paarden" vanuit stilte verbinding aangaan met het paard om jouw boodchap te ontvangen. Dank je wel Heidy en Benno voor jullie professionele, liefdevolle en veilige begeleiding en dat ik me heb mogen en kunnen verbinden met het superlieve en mooie (oer)paard Losos. Wat een kanjer is dat!

Ciska

Indrukwekkend: de rust om te mogen zijn en te mogen ervaren wat er werkelijk is. Hoe helend! en dat in combinatie met prachtige dieren en prachtige mensen.

Petra

Het was meer dan fijn om samen te zijn, om met ons groepje bij jullie zijn. En bij jullie prachtige kudde! Bij Esplendida die mij zo helder spiegelde wat ik heb te doen om de prinses in mij wakker te roepen en hoe ik kan schitteren. Bij Losos die mij op de achtergrond vertrouwen schonk en bij Pepino en Klaartje. Ook zij hadden een boodschap voor me...... Wat een kadootjes, ik voel me rijk en dankbaar!

Henny

 

Het was een prachtige dag! En een dag om nog lang over na te denken en te laten landen. Een dag om in te lijsten!

Sigrid

 "Zijn in het moment"

Wie wil dát nou niet, en waarom is dat zo moeilijk? Of maken we het ons zélf zo moeilijk, door de druk van de "moeten"maatschappij? Wat de reden ook is, vandaag is het niet van belang "We zijn allemaal mensen, er is geen goed of fout, het is oké Je mag er zijn!" Met die mooie woorden van Benno en Heidy, na het hartelijke warme welkom, gaan we "aan de slag". Uit je hoofd, in je lijf;mooie meditatie oefeningen,eye-openers over jezelf, n lach, n traan, het mág, Mindfulnes wandelen...kan dat? Ja, dat kan, het is even wennen, met al die drukke triggers in je hoofd,maar langzamerhand, verliezen ze het van de rust. Luisteren naar je lichaam: ruik, hoor, voel, wat zié ik om me heen, waar gaan mijn voeten naar toe? We worden geraakt door mooie inzichten over onszelf in het krachtwiel, over de natuur, die alles zo mooi voor ons regelt en voor ons zorgt Alles op tijd en ritme van moeder natuur..geen haast, het komt allemaal goed. De lieve ezels en paarden, die , zonder oordeel, waarnemen, "scannen", troosten, helpen ontladen, wat niet bij je hoort, wat je mag loslaten aan zorgen, verdriet, negativiteit. Wat voelt dat fijn, jezelf te gunnen, wie je mág zijn van jezelf, niet "moet" zijn voor een ander. Dat je mag leven vanuit je mooie hart, mag zijn in het moment, met gezónd verstand!

 

Nina

 

Mooi en bijzonder om te ervaren hoe de stilte en de dieren je tot de kern van je zijn brengen,
om te laten komen wat er komt, zonder nadenken, zonder oordeel, 

om te zien en te voelen hoe de dieren 'zijn' om van ze te leren en ze binnen te laten,
waar ze je raken in je hart en een diep gevoel van rust en vertrouwen achterlaten. Veel dank Heidy en Benno voor de zo lieve en betrokken begeleiding en alle mooie dieren van Hartpad, speciaal Pepino en Losos Emoji

Viola

 

Wat een bijzondere dag was het afgelopen zaterdag; heel de wereld in rep en roer door al de pijn en verdriet in Parijs (2015) en ik mocht in het mooie Dinxperlo de hele dag "zijn in het moment". Loopmeditatie, het krachtwiel ervaren (wauw!!), mediteren, stiltewandeling, knuffelen met de ezeltjes, paarden en honden, heerlijk lunchen, energie mogen uitwisselen met een mooie Spaanse schone (Esplendida), diepe gevoelens daar mogen laten, heftig gesprek gevoerd. Wat een dag en wat heb ik veel, heel veel mogen leren. Lessen die ik niet niet meer ga vergeten. Er vallen weer heel wat kwartjes en de rust is er eindelijk weer even gekomen.Dank jullie wel lieve Heidy en Benno, wat een fantastische combi zijn jullie samen! En ik zie jullie snel weer op het Hartpad!

Ingrid

Wat een fijne, leerzame en inspirerende dag heb ik mogen beleven bij Hartpad. Heidy en Benno zijn geweldige vakbekwame, warme mensen. Ik hoop zeker nog een keer terug te komen, bedankt!

Karlijn

Een vol hoofd, zware benen, een pijnlijke rug en een muurtje om me heen daarmee startte ik een heerlijke dag "zijn in het moment", cadeau gekregen van een lieve vriendin die kennelijk altijd weet wat ik nodig heb. Wat was het heerlijk, de geleide meditaties van Heidy, het krachtwiel met Benno waar mijn gevoel weer gedag kwam zeggen en er iets van het muurtje begon te verdwijnen. En de paarden en ezels, Losos en Esplendida en Pepino en Claartje die me weer bij mezelf brachten, daar bij m'n tweede chakra waar mijn ziel huist. Wat hebben zij hard gewerkt, likken, smakken, geeuwen, zijn.  Dankdankdank lieve dierenvrienden. Alles klopte deze dag, de plaats in het krachtwiel, de kaart en de boodschap van de paarden. Vederlicht ging ik om vijf uur huiswaarts en nu een dag later schijnt niet alleen buiten de zon maar is zij ook terug in mij. Ik weet weer hoe ik verder kan. Dank lieve vriendin voor dit cadeau. En dank Heidy en Benno voor deze prachtige dag. Het is heerlijk om bij jullie te zijn.

Lucy

 

Ha Benno en Heidy,

Nog steeds lijkt het of ik een halve centimeter boven de aarde loop, wanneer ik terugvoel naar 19 december. Dank voor de prachtige dag en jullie begeleiding op de weg van loslaten van het oude en vol energie beginnen aan de weg die voor me ligt. Het energieveld dat boven me hing is en voelt (nog steeds) nabij.

Wens jullie ook in het nieuwe jaar veel van dit soort prachtige reizen in jullie rol als ‘reisleiders’ toe. En ook voor jullie zelf de juiste energie en balans om alle uitdagingen van 2016 aan te gaan.

Big hug,

"De geboorte als spiegel"

Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen.
En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.
Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart.

Henny