Agenda Hartpad

Februari 2024
ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Magisch, ik heb er geen andere woorden voor. De sessie heeft me ontzettend veel inzichten gegeven. Het was confronterend maar Benno en de dieren zijn zo liefdevol en oordeelloos. 

"Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt wordt wakker"

Carl Jung

Yoga is een eeuwenoude traditie uit India. Het woord yoga is afgeleid van een woord uit het Sanskriet dat "verbinden" of "verenigen" betekent.

Yoga is erop gericht om lichaam en geest te verbinden. Yoga helpt om je gedachten tot rust te brengen, naar binnen te keren, je bewust te worden van je lichaam en adem, spanning los te laten en dichter bij jezelf te komen.

In mijn lessen staat "de adem" centraal. Je leert om je bewust te worden van je adem en de de adembeweging. Het streven is om te komen tot een rustige- en lage buik adem. Yoga geeft innerlijke rust, kracht en je kunt beter overweg met wat er op je pad komt.  

De lessen vinden plaats in een sfeer van rust, ontspanning en vertrouwen in de yogaruimte aan de Boesveldsedijk 16. De yogaruimte, op de deel van onze boerderij is speciaal ingericht voor yoga en meditatie. Matten, schapenvachten, meditatie-kussentjes, dekens, alles is aanwezig. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten les te krijgen op speciaal hiervoor ingerichte plaatsen op onze locatie.   Een les duurt 1 uur en na afloop drinken we met elkaar een kopje thee. 

Neem om je aan te melden contact op met Heidy Mallee.

Lestijden:

Dinsdagochtend van 10.00 - 11.00 uur

Dinsdagavond van 19.00 uur - 20.00 uur 

Dinsdagavond van 20.30 uur - 21.30 uur 

Donderdagochtend van 09.30 uur - 10.30 uur

Donderdagochtend van 11.00 - 12.00 uur

Donderdagavond van 19.00 uur - 20.00 uur 

Donderdagavond van 20.30 uur - 21.30 uur 

Kosten:10,- per les inclusief thee. De 1e les is een gratis kennismakingsles

 

Meditatie- en ontspanningsavonden

Naast de wekelijkse yogalessen organiseer ik twee keer maand een meditatie- en ontspanningsavond. Tijdens deze avond zal ik gebruikmaken van verschillende meditatie vormen. Daarnaast doen we diverse ontspanningsoefeningen o.a. adem & ontspanning (Dixhoorn), Yoga van moed en mededogen (W.Yang) en Yoga Nidra. Er is ruimte voor maximaal 7 personen. De data staan in de agenda op deze site. Gezien het beperkte aantal plaatsen is het nodig om je tijdig aan te melden in de agenda. De avond duurt van 19.30 uur tot ca. 21.00 uur inclusief thee. De kosten bedragen 15.- per keer. Yoga cursisten en hun introduc├ęs betalen 12,50,- per keer.