Agenda Hartpad

Oktober 2022
ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Magisch, ik heb er geen andere woorden voor. De sessie heeft me ontzettend veel inzichten gegeven. Het was confronterend maar Benno en de dieren zijn zo liefdevol en oordeelloos. 

Equi Assisted Coaching & Learning voor bedrijven en organisaties

Al ruim 22 jaar coach en train ik bijna fulltime leidinggevenden op het gebied van leiderschap, verandermanagement en teamontwikkeling. Zowel individueel als in grote incompany trajecten in diverse branches. Inmiddels heb ik een paar duizend leidinggevenden mogen ondersteunen op het gebied van persoonlijke effectiviteit in hun rol. Al 17 jaar zet ik daarbij onze paarden en ezels in. Ik noem dat Equi Assisted Coaching & Learning.

Onze activiteiten met betrekking tot de begeleiding van veranderprocessen en het coachen van leidinggevenden en teams verzorgen wij onder de naam Leiderschapcoach.nl. Zelfde team, zelfde kwaliteit maar een merknaam die meer connectie heeft met de specialistische diensten die we aanbieden op dit vlak.

Kijk verder en klik op deze link: LEIDERSCHAPCOACH.NL