I hope you dance

I hope you never fear those mountains in the distance,

Never settle for the path of least resistance

Living might mean taking chances, but they're worth taking

Loving might be a mistake, but it's worth making

Don't let some hell bent heart leave you bitter,

When you come close to selling out, reconsider

Give the heavens above more than just a passing glance,

And when you get the choice to sit it out or dance

I hope you dance... I hope you dance...

"Jij mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn; je mag het worden op jouw manier en jouw tijd"

Anna Terruwe

Deze prachtige zin loopt als een rode draad door mijn leven. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om een bijdrage te leveren aan een leefomgeving waarin iedereen mag worden wie hij of zij werkelijk is. Het is de essentie van mijn werk binnen Hartpad. Ik begeleid dit proces in alle stadia van de ontwikkeling; van het kindje in de buik van de moeder tot volwassenen. In mijn werk staat verbinding centraal; verbinding met jezelf, verbinding tussen ouder en kind en verbinding met je leefomgeving en de mensen om je heen. Zelf ervaar ik verbinding met mijzelf als ik yoga oefeningen doe, in de natuur- of samen met mijn dieren ben. Dieren zijn zo onvoorwaardelijk en liefdevol, de natuur geeft mij kracht en energie en yoga (betekent verbinden) draagt bij aan de eenwording van lichaam en geest. In mijn Hartpad activiteiten komen mijn passies samen; yoga, coachen in de natuur en met ondersteuning van de ezeltjes Pepino en Nana.

Achtergrond:

Ik ben gediplomeerd yogadocente en heb de 4-jarige opleiding bij Saswitha gedaan en heb mij daarnaast gespecialiseerd op het gebied van: prenatale ontwikkeling van het kind, zwangerschapsyoga, individuele zwangerschapsbegeleiding, postnatale begeleiding, baby- & peutermassage en kinderyoga. Ik geef ruim 18  jaar yogales in mijn eigen praktijk.

Om kinderen te kunnen begeleiden heb ik een opleiding tot Kindercoach, Natuur Pedagoog en een opleiding tot Blij met Mij! trainer gevolgd.

Daarnaast ben ik opgeleid om ezels in te zetten bij coaching en therapie. In dit verband heb ik o.a. de cursus ezelcoaching en de cursus Asinotherapie gevolgd.

Mijn passie voor de natuur bracht mij tot de opleiding tot wandelcoach bij Innersteps. Ik volg regelmatig workshops en korte opleidingen op dit gebied.

Tevens heb ik een opleiding magnetiseren gevolgd bij de Academie voor paranormale geneeswijzen.

Op dit moment volg ik de vierjarige opleiding tot cranio scraal therapeut bij Peirsman

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten en bij de Vakgroep Shantalamassage Docenten.