Agenda Hartpad

Oktober 2023
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Vuurloop

"Mijn dochter Annabel staat al op blote voeten klaar, zonder twijfel loopt ze over het pad van gloeiende kolen. Ik vertrouw haar, dan ga ik ook. Daarna lopen we nog een keer en nog een keer. Wat een heerlijk geborgen, veilig en onbeschrijfelijk gevoel".

"Wij samen bouwden dit vuur op vanuit onszelf en onze gedeelde herinneringen. We koesterden ons samen aan de warmte en kracht die er van uitging. Zie mij, ik zie jou en ik zie altijd naar je om. De kracht en warmte van relatie."

"Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen. En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.  Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart".

 

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Vuurlopen is een eeuwenoud ritueel. Het is een onvergetelijke ervaring. Wanneer je op blote voeten over een tapijt van gloeiend hete kolen loopt, heb je voor je gevoel het onmogelijke mogelijk gemaakt. Dat heeft een enorme impact zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Lopen over het pad van gloeiende kolen werkt diep door, verandert je en geeft je zelfvertrouwen en kracht. De vuurloop zetten we in als afronding van een intensief coaching programma (teams of individueel). Letterlijk door het vuur gaan als symbolische bekroning van het doorgemaakte transformatieproces.

Daarnaast bieden we elk seizoen (Lente, zomer, herfst en winter) een thema workshop aan voor kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en een intieme en ingetogen sfeer. De workshops hebben allemaal een seizoens thema. Rondom dit thema vinden er een aantal inleidende oefeningen plaats. Deze oefeningen zijn nodig om je voor te bereiden om over het vuur te gaan. We bouwen samen met de groep een brandstapel van ca. 1m3 hout en steken deze met elkaar aan. Terwijl het vuur brandt besteden we aandacht aan de focus en intenties waarmee de deelnemers over het vuur willen gaan. Als het vuur voldoende heeft gebrand dan harken we de restanten van de houtstapel uit tot een prachtig pad van gloeiende kolen en kan er door de deelnemers gelopen worden.

Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken en ervaringen te delen. De deelnemers zijn, zonder uitzondering altijd erg enthousiast. Wat het je brengt is voor iedereen weer anders en dat maakt het zo uniek!

Wij zijn beiden opgeleid en gecertificeerd door Peggy Dylan van Sundoor.

Zie voor meer info en data onze agenda!!!