Agenda Hartpad

Oktober 2021
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Magisch, ik heb er geen andere woorden voor. De sessie heeft me ontzettend veel inzichten gegeven. Het was confronterend maar Benno en de dieren zijn zo liefdevol en oordeelloos. 

Vuurlopen is een eeuwenoud ritueel. Het is een onvergetelijke ervaring. Wanneer je op blote voeten over een tapijt van gloeiend hete kolen loopt, heb je voor je gevoel het onmogelijke mogelijk gemaakt. Dat heeft een enorme impact zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Lopen over het pad van gloeiende kolen werkt diep door, verandert je en geeft je zelfvertrouwen en kracht. De vuurloop zetten we in als afronding van een intensief coaching programma (teams of individueel). Letterlijk door het vuur gaan als symbolische bekroning van het doorgemaakte transformatieproces.

Daarnaast bieden we elk seizoen (Lente, zomer, herfst en winter) een thema workshop aan voor kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en een intieme en ingetogen sfeer. De workshops hebben allemaal een seizoens thema. Rondom dit thema vinden er een aantal inleidende oefeningen plaats. Deze oefeningen zijn nodig om je voor te bereiden om over het vuur te gaan. We bouwen samen met de groep een brandstapel van ca. 1m3 hout en steken deze met elkaar aan. Terwijl het vuur brandt besteden we aandacht aan de focus en intenties waarmee de deelnemers over het vuur willen gaan. Als het vuur voldoende heeft gebrand dan harken we de restanten van de houtstapel uit tot een prachtig pad van gloeiende kolen en kan er door de deelnemers gelopen worden.

Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken en ervaringen te delen. De deelnemers zijn, zonder uitzondering altijd erg enthousiast. Wat het je brengt is voor iedereen weer anders en dat maakt het zo uniek!

Wij zijn beiden opgeleid en gecertificeerd door Peggy Dylan van Sundoor.

Zie voor meer info en data onze agenda!!!