Agenda Hartpad

December 2022
ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Magisch, ik heb er geen andere woorden voor. De sessie heeft me ontzettend veel inzichten gegeven. Het was confronterend maar Benno en de dieren zijn zo liefdevol en oordeelloos. 

Vuurloop

"Mijn dochter Annabel staat al op blote voeten klaar, zonder twijfel loopt ze over het pad van gloeiende kolen. Ik vertrouw haar, dan ga ik ook. Daarna lopen we nog een keer en nog een keer. Wat een heerlijk geborgen, veilig en onbeschrijfelijk gevoel".

"Wij samen bouwden dit vuur op vanuit onszelf en onze gedeelde herinneringen. We koesterden ons samen aan de warmte en kracht die er van uitging. Zie mij, ik zie jou en ik zie altijd naar je om. De kracht en warmte van relatie."

"Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen. En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.  Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart".

 

Innerlijke harmonie

 Registratie gesloten
 
3
Categorie
Zelfbewustzijn
Datum
7 oktober 2022 10:00 - 18:00

Innerlijke harmonie - een reis naar de mooiste bestemming die er is, jezelf

Ken je mij?
Wie ken je dan?
Weet jij mij beter dan ik?
Ken je mij?
Wie ben ik dan?
Weet jij mij beter dan ik?

Ik zou een woord willen spreken
Dat rechtop staat als mens die mij aankijkt en zegt
Ik ben jouw zuiverste zelf,
Vrees niet, versta mij, ik ben, ik ben

(Fragment uit "Ken je mij", geschreven door Huub Oosterhuis en gezongen door Trijntje Oosterhuis)

Het jaarprogramma "Innerlijke harmonie" gaat over hoe je kijkt naar jezelf, hoe je je voelt en wat daarvan de impact is op je leven. Wie ben je en waarom? Wat is je zelfbeeld en met welke consequenties? Leef en werk je vanuit wie je ten diepste bent? Of doe je dit vanuit wie je wil-  of moest zijn om te voldoen aan de verwachtingen van je omgeving? Tijdens het programma gaan we terug naar de bron.

Innerlijke harmonie ontstaat als je jouw unieke kracht, talenten en kwaliteiten maar ook je angsten, twijfels, oude wonden en littekens herkent en erkent. Het is jezelf écht voor lief nemen met alles wat bij je hoort. Compassie met jezelf. Vanuit deze erkenning kan het stromen, kunnen oude wonden helen en kan de energie die vrijkomt worden gebruikt om jezelf te manifesteren. 

Heidy en Ik begeleiden je samen tijdens dit mooie maar intensieve jaarprogramma. Onze krachten gebundeld, de mannelijke- en vrouwelijke energie in balans. Het programma bestaan uit 4 dagen met een interval van 3 maanden tussen elke dag.  We werken op een diepe laag, hoofd, hart en buik. Je kan in een veilige setting de diepte in omdat wij je samen met de paarden en ezels oordeelloos en liefdevol ondersteunen tijdens je reis.

Elke dag is er een moment met de paarden en ezels. Ze tonen je dat wat herkent en erkent wil worden om tot innerlijke harmonie te komen. Lichaamswerk is eveneens een belangrijk onderdeel van het programma. Alles wat je hebt meegemaakt zet zich vast in je lijf. De cellen onthouden wat er is gebeurt en dat kan leiden tot blokkades. Naast meditaties en ademhalingsoefeningen krijg je 2 cranio sacraal behandelingen van Heidy. Deze zachtste en liefdevolle vorm van osteopatie helpt je lichaam om mogelijke blokkades op te heffen.

Naast de 4 "reis" dagen krijg je tussendoor 2 x een individuele coachingsessie met de paarden (ca.halverwege en aan het einde van het jaarprogramma) aansluitend op de sessie met de paarden ontvang je een craniosacraal behandeling door Heidy.

Tijdens de 4 dagen komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde (het definitieve programma stellen we samen op basis van de intakes): 

 • Wie ben je en waarom - wat heeft je gevormd? welke patronen heb je ontwikkeld en waarom, wat is de dynamiek in het familiesysteem van herkomst en met welke consequenties? Wat is het beeld dat je van jezelf hebt?
 • Wat is je missie – waarom ben je op deze aarde? Wat zijn je leidende principes? wat heb jij je omgeving te bieden en hoe doe je dat? 
 • Wat zijn je drijfveren, waarden en overtuigingen - waar komen deze vandaan waar worden deze door gevoed
 • Wat zijn je kwaliteiten en talenten, op welke wijze zet je deze in?
 • Hoe manifesteer jij jezelf - wat stimuleert je en wat houdt je tegen?

We werken in kleine groepen van 4 personen, je krijgt dus veel individuele aandacht. De investering in dit bijzondere 4 daagse programma én 2 individuele coachingsessies met de paarden met aansluitend een craniosacraal behandeling bedraagt 950,- inclusief, materialen, lunches, lekkernijen, koffie, thee en BTW. (Heb je een eigen bedrijf dan is het 950,- exclusief BTW). Het is, onder voorwaarden, mogelijk om in termijnen te betalen.

Waar bestaat het programma uit:

 • Individuele online kennismaking
 • Online 1e kennismaking met de groep
 • 4 "reis" dagen van 10.00 - 17.30 uur
 • 2 individuele sessie met de paarden en ezels en 2 craniosacraal behandelingen, ongeveer halverwege- en aan het eind van het jaarprogramma
 • Het Innerlijke Harmonie reisverslag - hierin krijg je theoretische kaders, materialen en schrijf je reflecties over je proces.
 • Ingesproken apps met meditaties en oefeningen
 • Online ondersteuning tussen de sessies
 • Koffie / thee / sap en lekkernijen
 • Lunches (biologisch en vegetarisch)

Data: 

2022 - groep 2 = VOL

 • 7 oktober 2022, 13 januari 2023, 14 april 2023, 7 juli 2023
 • Tussen de 1e en 2e dag en de 3e en 4e dag heb je een individuele sessiesmet de paarden met craniosacraalbehandeling tussen de paarden. Deze data bepalen we in overleg.

Locatie: Hartpad Dinxperlo

 

 

 

 
 

Alle datums

 • 7 oktober 2022 10:00 - 18:00