Agenda Hartpad

Deelnemers over:

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Vuurloop

"Mijn dochter Annabel staat al op blote voeten klaar, zonder twijfel loopt ze over het pad van gloeiende kolen. Ik vertrouw haar, dan ga ik ook. Daarna lopen we nog een keer en nog een keer. Wat een heerlijk geborgen, veilig en onbeschrijfelijk gevoel".

"Wij samen bouwden dit vuur op vanuit onszelf en onze gedeelde herinneringen. We koesterden ons samen aan de warmte en kracht die er van uitging. Zie mij, ik zie jou en ik zie altijd naar je om. De kracht en warmte van relatie."

"Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen. En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.  Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart".

 

"Jij mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn; je mag het worden op jouw manier en jouw tijd"

Anna Terruwe

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om een bijdrage te leveren aan een leefomgeving waarin iedereen mag worden en zijn wie hij of zij werkelijk is. Het is de essentie van mijn werk binnen Hartpad. Yoga betekent verbinding, in mijn kinderyoga lessen staat verbinding centraal; verbinding met jezelf, andere kinderen en je leefomgeving.   

De kinderyogalessen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen. Het voordeel van deze opzet is dat de kinderen gerichte aandacht krijgen. De lessen bestaan uit yogahoudingen, creatieve werkvormen, verhalen, ontspanning en gesprekjes over de uitdagingen die het kind op zijn of haar pad tegenkomt en hoe het kind hier mee omgaat. De lessen zijn veelal opgebouwd rondom een thema dat de kinderen bezighoudt. De lessen vinden plaats in blokken van ca 8-10 lessen, er wordt rekening gehouden met de schoolvakanties dan is er geen les.

De lessen vinden plaats in een sfeer van rust, ontspanning en vertrouwen in de yogaruimte aan de Boesveldsedijk 16. De yogaruimte, op de deel van onze boerderij is speciaal ingericht voor yoga en meditatie. Matten, schapenvachten, meditatie-kussentjes, dekens, alles is aanwezig. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten les te krijgen op speciaal hiervoor ingerichte plaatsen op onze locatie.   Een les duurt 1 uur en na afloop drinken we met elkaar een kopje thee. 

Neem voor aanmelding contact op met Heidy Mallee.

Lestijden Kinderyoga:

Woensdagmiddag 15.45 uur - 16.45 uur

Kosten: 8,00 per les, de 1e les is een gratis kennismakingsles