Agenda Hartpad

Juni 2020
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

"Jij mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn; je mag het worden op jouw manier en jouw tijd"

Anna Terruwe

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om een bijdrage te leveren aan een leefomgeving waarin iedereen mag worden en zijn wie hij of zij werkelijk is. Het is de essentie van mijn werk binnen Hartpad. Yoga betekent verbinding, in mijn kinderyoga lessen staat verbinding centraal; verbinding met jezelf, andere kinderen en je leefomgeving.   

De kinderyogalessen vinden plaats in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen. Het voordeel van deze opzet is dat de kinderen gerichte aandacht krijgen. De lessen bestaan uit yogahoudingen, creatieve werkvormen, verhalen, ontspanning en gesprekjes over de uitdagingen die het kind op zijn of haar pad tegenkomt en hoe het kind hier mee omgaat. De lessen zijn veelal opgebouwd rondom een thema dat de kinderen bezighoudt. De lessen vinden plaats in blokken van ca 8-10 lessen, er wordt rekening gehouden met de schoolvakanties dan is er geen les.

De lessen vinden plaats in een sfeer van rust, ontspanning en vertrouwen in de yogaruimte aan de Boesveldsedijk 16. De yogaruimte, op de deel van onze boerderij is speciaal ingericht voor yoga en meditatie. Matten, schapenvachten, meditatie-kussentjes, dekens, alles is aanwezig. Bij mooi weer is er de mogelijkheid om buiten les te krijgen op speciaal hiervoor ingerichte plaatsen op onze locatie.   Een les duurt 1 uur en na afloop drinken we met elkaar een kopje thee. 

Neem voor aanmelding contact op met Heidy Mallee.

Lestijden Kinderyoga:

Woensdagmiddag 15.45 uur - 16.45 uur

Kosten: 8,00 per les, de 1e les is een gratis kennismakingsles