Agenda Hartpad

December 2017
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Hartpad Yoga workshop

Categorie
Yoga & meditatie
Datum
10 februari 2018 10:00 - 17:00
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

Hartpad Yoga is Yoga die je dichter bij jezelf brengt. Met bewustwording van jouw lichaam en adem, jouw grenzen en gevoelens, met respect voor jezelf. In liefde en zachtheid kijken naar dat wat zich aandient. Een moment van rust en ontspanning.

Deze dag is een dag helemaal voor jezelf. Een dag die zich kenmerkt door rust, ontspanning en bezinning. Rustige Yoga oefeningen, korte meditaties en verbinding met de natuur staan centraal tijdens deze bijzondere dag vol diepgang. Deze dag zal, als het weer het toelaat, deels binnen en deels buiten plaats vinden. 

Er is ruimte voor maximaal 6 personen. Gezien het beperkte aantal plaatsen is het nodig om je tijdig aan te melden in de agenda. De dag duurt van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur. De kosten bedragen 70,00.- inclusief BTW en inclusief thee / koffie, lekkernijen en biologische lunch. 

 
 

Alle datums

  • 10 februari 2018 10:00 - 17:00