Agenda Hartpad

Juni 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Vuurloop

"Mijn dochter Annabel staat al op blote voeten klaar, zonder twijfel loopt ze over het pad van gloeiende kolen. Ik vertrouw haar, dan ga ik ook. Daarna lopen we nog een keer en nog een keer. Wat een heerlijk geborgen, veilig en onbeschrijfelijk gevoel".

"Wij samen bouwden dit vuur op vanuit onszelf en onze gedeelde herinneringen. We koesterden ons samen aan de warmte en kracht die er van uitging. Zie mij, ik zie jou en ik zie altijd naar je om. De kracht en warmte van relatie."

"Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen. En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.  Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart".

 

Hartpad Yoga workshop

 Registratie gesloten
 
2
Categorie
Yoga & meditatie
Datum
10 februari 2018 10:00 - 17:00
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

Hartpad Yoga is Yoga die je dichter bij jezelf brengt. Met bewustwording van jouw lichaam en adem, jouw grenzen en gevoelens, met respect voor jezelf. In liefde en zachtheid kijken naar dat wat zich aandient. Een moment van rust en ontspanning.

Deze dag is een dag helemaal voor jezelf. Een dag die zich kenmerkt door rust, ontspanning en bezinning. Rustige Yoga oefeningen, korte meditaties en verbinding met de natuur staan centraal tijdens deze bijzondere dag vol diepgang. Deze dag zal, als het weer het toelaat, deels binnen en deels buiten plaats vinden. 

Er is ruimte voor maximaal 6 personen. Gezien het beperkte aantal plaatsen is het nodig om je tijdig aan te melden in de agenda. De dag duurt van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur. De kosten bedragen 70,00.- inclusief BTW en inclusief thee / koffie, lekkernijen en biologische lunch. 

 
 

Alle datums

  • 10 februari 2018 10:00 - 17:00