Agenda Hartpad

Februari 2018
ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28

Deelnemers over:

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Vuurloop

"Mijn dochter Annabel staat al op blote voeten klaar, zonder twijfel loopt ze over het pad van gloeiende kolen. Ik vertrouw haar, dan ga ik ook. Daarna lopen we nog een keer en nog een keer. Wat een heerlijk geborgen, veilig en onbeschrijfelijk gevoel".

"Wij samen bouwden dit vuur op vanuit onszelf en onze gedeelde herinneringen. We koesterden ons samen aan de warmte en kracht die er van uitging. Zie mij, ik zie jou en ik zie altijd naar je om. De kracht en warmte van relatie."

"Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen. En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.  Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart".

 

Workshop In liefde verbonden

Categorie
Geboorte als spiegel
Datum
2 maart 2018
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

In liefde verbonden - Een dag speciaal voor vrouwen die in verwachting zijn - begeleiding door Heidy Mallee

In jou groeit een baby. Een mens in wording. Jij voedt het, zowel fysieke als geestelijk. Jouw emoties zijn haar emoties, jouw sinaasappel is zijn sinaasappel. Jullie zijn in dit stadium één lichaam, één wezen.

Zwangerschap is een wonderlijke tijd. De nabijheid. De verwachting. Hoe zal mijn kindje zijn, wat wens ik voor hem, op wie zal zij
lijken.

En naast dragende moeder ben je zoveel meer. Partner, dochter, werkneemster, werkgeefster, moeder, vriendin... In de stroom van alledag heb je niet altijd evenveel gelegenheid stil te staan bij het zich ontwikkelende leven in jou. Een letterlijke verademing is deze dag dan voor jou en jouw kindje.

Tijdens deze dag waarin ik zwangerschapsyoga, natuur, ontspanning en rituelen combineer, werk ik met kleine groepjes van maximaal 5 deelneemster. Hierdoor is er een intieme sfeer en veel persoonlijke aandacht gericht op de verbinding met jouw kindje. Als je wilt weten wat deze dag voor je kan betekenen lees dan onderstaande reactie van deelneemsters:

"In liefde verbonden: een dag vol rust, een dag vol warmte, een dag vol genieten, een dag van herkenning, een dag van bewustwording, een dag met een lach en een traan, een dag om nooit te vergeten, een dag uit duizenden, na deze dag besef je nog meer wat een wonder je bij je draagt".

"Deze dag was een cadeautje; het was prachtig om de ontspanning, bewustwording, harmonie, verbinding en contact met mijn kindjes, kracht in mijzelf en vertrouwen in mijn lichaam uit te kunnen pakken. De dag gaf mij rust en ruimte"

Van 10.00 uur tot 17.00 uur. De kosten bedragen 70 euro per persoon, inclusief btw, thee, koffie en biologische lunch.

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. om je aan te melden of voor meer informatie.

 
 

Alle datums

  • 2 maart 2018