Agenda Hartpad

Mei 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Vuurloop

"Mijn dochter Annabel staat al op blote voeten klaar, zonder twijfel loopt ze over het pad van gloeiende kolen. Ik vertrouw haar, dan ga ik ook. Daarna lopen we nog een keer en nog een keer. Wat een heerlijk geborgen, veilig en onbeschrijfelijk gevoel".

"Wij samen bouwden dit vuur op vanuit onszelf en onze gedeelde herinneringen. We koesterden ons samen aan de warmte en kracht die er van uitging. Zie mij, ik zie jou en ik zie altijd naar je om. De kracht en warmte van relatie."

"Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen. En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.  Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart".

 

Workshop In liefde verbonden

Categorie
Geboorte als spiegel
Datum
29 juni 2019
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

In liefde verbonden - Een dag speciaal voor vrouwen die in verwachting zijn - begeleiding door Heidy Mallee

In jou groeit een baby. Een mens in wording. Jij voedt het, zowel fysieke als geestelijk. Jouw emoties zijn haar emoties, jouw sinaasappel is zijn sinaasappel. Jullie zijn in dit stadium één lichaam, één wezen.

Zwangerschap is een wonderlijke tijd. De nabijheid. De verwachting. Hoe zal mijn kindje zijn, wat wens ik voor hem, op wie zal zij
lijken.

En naast dragende moeder ben je zoveel meer. Partner, dochter, werkneemster, werkgeefster, moeder, vriendin... In de stroom van alledag heb je niet altijd evenveel gelegenheid stil te staan bij het zich ontwikkelende leven in jou. Een letterlijke verademing is deze dag dan voor jou en jouw kindje.

Tijdens deze dag waarin ik zwangerschapsyoga, natuur, ontspanning en rituelen combineer, werk ik met kleine groepjes van maximaal 5 deelneemster. Hierdoor is er een intieme sfeer en veel persoonlijke aandacht gericht op de verbinding met jouw kindje. Als je wilt weten wat deze dag voor je kan betekenen lees dan onderstaande reactie van deelneemsters:

"In liefde verbonden: een dag vol rust, een dag vol warmte, een dag vol genieten, een dag van herkenning, een dag van bewustwording, een dag met een lach en een traan, een dag om nooit te vergeten, een dag uit duizenden, na deze dag besef je nog meer wat een wonder je bij je draagt".

"Deze dag was een cadeautje; het was prachtig om de ontspanning, bewustwording, harmonie, verbinding en contact met mijn kindjes, kracht in mijzelf en vertrouwen in mijn lichaam uit te kunnen pakken. De dag gaf mij rust en ruimte"

Van 10.00 uur tot 17.00 uur. De kosten bedragen 70 euro per persoon, inclusief btw, thee, koffie en biologische lunch.

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. om je aan te melden of voor meer informatie.

 
 

Alle datums

  • 29 juni 2019