Agenda Hartpad

December 2017
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Workshop In liefde verbonden

Categorie
Geboorte als spiegel
Datum
2 maart 2018
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

In liefde verbonden - Een dag speciaal voor vrouwen die in verwachting zijn - begeleiding door Heidy Mallee

In jou groeit een baby. Een mens in wording. Jij voedt het, zowel fysieke als geestelijk. Jouw emoties zijn haar emoties, jouw sinaasappel is zijn sinaasappel. Jullie zijn in dit stadium één lichaam, één wezen.

Zwangerschap is een wonderlijke tijd. De nabijheid. De verwachting. Hoe zal mijn kindje zijn, wat wens ik voor hem, op wie zal zij
lijken.

En naast dragende moeder ben je zoveel meer. Partner, dochter, werkneemster, werkgeefster, moeder, vriendin... In de stroom van alledag heb je niet altijd evenveel gelegenheid stil te staan bij het zich ontwikkelende leven in jou. Een letterlijke verademing is deze dag dan voor jou en jouw kindje.

Tijdens deze dag waarin ik zwangerschapsyoga, natuur, ontspanning en rituelen combineer, werk ik met kleine groepjes van maximaal 5 deelneemster. Hierdoor is er een intieme sfeer en veel persoonlijke aandacht gericht op de verbinding met jouw kindje. Als je wilt weten wat deze dag voor je kan betekenen lees dan onderstaande reactie van deelneemsters:

"In liefde verbonden: een dag vol rust, een dag vol warmte, een dag vol genieten, een dag van herkenning, een dag van bewustwording, een dag met een lach en een traan, een dag om nooit te vergeten, een dag uit duizenden, na deze dag besef je nog meer wat een wonder je bij je draagt".

"Deze dag was een cadeautje; het was prachtig om de ontspanning, bewustwording, harmonie, verbinding en contact met mijn kindjes, kracht in mijzelf en vertrouwen in mijn lichaam uit te kunnen pakken. De dag gaf mij rust en ruimte"

Van 10.00 uur tot 17.00 uur. De kosten bedragen 70 euro per persoon, inclusief btw, thee, koffie en biologische lunch.

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. om je aan te melden of voor meer informatie.

 
 

Alle datums

  • 2 maart 2018