Agenda Hartpad

Augustus 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Zijn in het moment

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Themadagen
Datum
17 augustus 2018 10:00 - 17:00
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

Themadag "Zijn in het moment"

Ervaar de kracht van leven in het hier en nu. Met deze zin gaan we tijdens deze themadag aan de slag. We maken daarbij gebruik van yoga/mindfulness, de paarden en ezels en doen inspiratie op in de natuur. De begeleiding is in handen van Heidy en Benno. Kosten voor deze themadag bedragen 70,= inclusief BTW, koffie & thee en lunch. Voor inschrijving of meer informatie zie onze contactgegevens elders op de website.

Programma:

We starten om 10.00 uur en sluiten de dag rond 16.30 uur af. In de ochtend doen we diverse oefeningen die bijdragen aan het ervaren van het hier en nu. Deze oefeningen doen we deels buiten in de natuur o.a een stilte wandeling en een sessie in onze krachtcirkel. Na de lunch vervolgen we het ochtend gedeelte waarbij we o.a een tweetal oefeningen met ondersteuning van de paarden en ezels doen. We zullen deze dag zoveel mogelijk in stilte doorbrengen. Je krijgt tijdens de dag de oefeningen op papier zodat je deze ook thuis kunt toepassen.

 
 
 

Alle datums

  • 17 augustus 2018 10:00 - 17:00