Agenda Hartpad

Augustus 2020
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Vuurloop

"Mijn dochter Annabel staat al op blote voeten klaar, zonder twijfel loopt ze over het pad van gloeiende kolen. Ik vertrouw haar, dan ga ik ook. Daarna lopen we nog een keer en nog een keer. Wat een heerlijk geborgen, veilig en onbeschrijfelijk gevoel".

"Wij samen bouwden dit vuur op vanuit onszelf en onze gedeelde herinneringen. We koesterden ons samen aan de warmte en kracht die er van uitging. Zie mij, ik zie jou en ik zie altijd naar je om. De kracht en warmte van relatie."

"Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen. En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.  Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart".

 

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Workshop Innerlijk vuur met vuurloop - Midwinter

 Registratie gesloten
 
6
Categorie
Themadagen
Datum
12 december 2020 13:00 - 20:00
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

Workshop "Innerlijk vuur" met vuurloop - Midwinter

De midwintertijd is een bijzondere periode. Op 21 december is het de kortste dag en de langste nacht. Onze verre voorouders vierden op de 21e dat de dagen weer langer werden. Daarnaast eerden zij hun goden met feesten en uitbundige vuren. Tijdens deze bijzondere workshop leggen we een metaforisch verband tussen de vuren van de midwintertijd en je innerlijk vuur.

De workshop is erop gericht om de "brandstof" voor je innerlijk vuur te ontdekken. Wat maakt je blij, waar krijg je energie van, wat is je kracht. Maar ook kijk je naar de factoren die jouw innerlijk vuur beperken of zelfs dreigen te blussen. Een mooi en ingetogen moment om te reflecteren op 2019 en positieve intenties te benoemen voor 2020

Programma:

De ontvangst is om 13.00 uur en we sluiten de dag rond 20.00 uur af. In de middag en vroege avond maak je middels werkvormen en oude rituelen verbinding met je innerlijk vuur. Deze werkvormen en rituelen doen we deels buiten in de natuur. Kernwoorden: zelfreflectie, krachtwiel, stilleven, paarden & ezels, meditatie, drums. Tijdens de dag bouw je samen met de andere deelnemers de houtstapel voor de vuurloop, laden deze met jullie intenties en steken deze aan. Er ontstaat dan een prachtig groot vuur. We eten bij het vuur en als het vuur is opgebrand maken we een pad van gloeiende kolen. Wij begeleiden je vervolgens om over dit pad te lopen en je intenties op een unieke wijze te bekrachtigen. We brengen deze dag zoveel mogelijk in stilte door. 

De begeleiding is in handen van Heidy en Benno. Kosten voor deze bijzondere themadag bedragen 95,= inclusief BTW, koffie & thee, lekkernijen en soep of pastagerecht. Maximaal 6 deelnemers. Voor inschrijving of meer informatie zie onze contactgegevens elders op de website.

 

 
 
 

Alle datums

  • 12 december 2020 13:00 - 20:00