Agenda Hartpad

Oktober 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Workshop Innerlijk vuur met vuurloop - Midwinter

 Registratie gesloten
 
6
Categorie
Themadagen
Datum
21 december 2019 13:00 - 20:00
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

Workshop "Innerlijk vuur" met vuurloop - Midwinter

De midwintertijd is een bijzondere periode. Op 21 december is het de kortste dag en de langste nacht. Onze verre voorouders vierden op de 21e dat de dagen weer langer werden. Daarnaast eerden zij hun goden met feesten en uitbundige vuren. Tijdens deze bijzondere workshop leggen we een metaforisch verband tussen de vuren van de midwintertijd en je innerlijk vuur.

De workshop is erop gericht om de "brandstof" voor je innerlijk vuur te ontdekken. Wat maakt je blij, waar krijg je energie van, wat is je kracht. Maar ook kijk je naar de factoren die jouw innerlijk vuur beperken of zelfs dreigen te blussen. Een mooi en ingetogen moment om te reflecteren op 2018 en positieve intenties te benoemen voor 2019.

Programma:

De ontvangst is om 13.00 uur en we sluiten de dag rond 20.00 uur af. In de middag en vroege avond maak je middels werkvormen en oude rituelen verbinding met je innerlijk vuur. Deze werkvormen en rituelen doen we deels buiten in de natuur. Kernwoorden: zelfreflectie, krachtwiel, stilleven, paarden & ezels, meditatie, drums. Tijdens de dag bouw je samen met de andere deelnemers de houtstapel voor de vuurloop, laden deze met jullie intenties en steken deze aan. Er ontstaat dan een prachtig groot vuur. We eten bij het vuur en als het vuur is opgebrand maken we een pad van gloeiende kolen. Wij begeleiden je vervolgens om over dit pad te lopen en je intenties op een unieke wijze te bekrachtigen. We brengen deze dag zoveel mogelijk in stilte door. 

De begeleiding is in handen van Heidy en Benno. Kosten voor deze bijzondere themadag bedragen 95,= inclusief BTW, koffie & thee, lekkernijen en maaltijdsoep. Maximaal 6 deelnemers. Voor inschrijving of meer informatie zie onze contactgegevens elders op de website.

 
 
 

Alle datums

  • 21 december 2019 13:00 - 20:00