Agenda Hartpad

Oktober 2020
ma di wo do vr za zo

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Persoonlijk Leiderschap - Innerlijke harmonie

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
Persoonlijk Leiderschap
Datum
18 september 2020 10:00 - 19 september 2020 18:00

Ken je mij?
Wie ken je dan?
Weet jij mij beter dan ik?
Ken je mij?
Wie ben ik dan?
Weet jij mij beter dan ik?

Ik zou een woord willen spreken
Dat waar en van mij is
Dat draagt wie ik ben

(Fragment uit "Ken je mij", geschreven door Huub Oosterhuis en gezongen door Trijntje Oosterhuis)

 

Persoonlijk Leiderschap heeft niets te maken met het leidinggeven aan anderen. Persoonlijk leiderschap gaat over hoe je kijkt naar jezelf en impact die dit heeft op je leven en de diverse rollen die je vervult. Een beter woord is innerlijk leiderschap of liever nog innerlijke harmonie. Wie ben je en waarom? Wat is je zelfbeeld en met welke consequenties? Leef en werk je vanuit wie je ten diepste bent? Of doe je dit vanuit wie je wil-  of moest zijn om te voldoen aan de verwachtingen van je omgeving?

Innerlijke harmonie ontstaat als je jouw unieke kracht, talenten en drijfveren- maar ook je angsten, twijfels, oude wonden en littekens herkent en erkent. Het is jezelf écht voor lief nemen met alles wat bij je hoort. Vanuit deze erkenning kan het stromen, kunnen oude wonden helen en kan de energie die vrijkomt worden gebruikt om jezelf te manifesteren. 

Tijdens de 3 daagse workshop (2 aaneengesloten dagen en 1 terugkomdag na 2/3 maanden) ga je op zoek naar de factoren die jouw innerlijke harmonie stimuleren. Zie het als een ontdekkingsreis naar het mooiste dat er is; je zelf. De theoretische frames die we gebruiken zijn; Transactionele analyse, Systemisch werk, Theory U. Tijdens de workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: 

 • Wie ben je en waarom - wat heeft je gevormd? wat is de dynamiek in het familiesysteem van herkomst en met welke consequenties? Wat is het beeld dat je van jezelf hebt?
 • Wat is je missie – waarom ben je op deze aarde als mens en professional? Wat zijn je leidende principes? wat heb jij je omgeving te bieden en hoe doe je dat? 
 • Wat zijn je drijfveren, waarden en overtuigingen - waar komen deze vandaan waar worden deze door gevoed
 • Wat zijn je kwaliteiten en talenten, hoe zet je deze in?
 • Hoe manifesteer jij jezelf - wat stimuleert je en wat houdt je tegen

De paarden en ezels ondersteunen je tijdens je ontdekkingsreis, liefdevol confronterend. Harmonie is voor een kudde een randvoorwaarde om te overleven. Op het moment dat je met hen contact maakt zien ze jou als lid van de kudde en tonen ze je dat wat erkent wil worden om tot innerlijke harmonie te komen.

We werken in kleine groepen, minimaal 4 en maximaal 6 personen. De investering in deze bijzondere 3 daagse workshop bedraagt 450,- exclusief BTW en exclusief eventuele overnachting na de 1e dag. (Wij hebben diverse overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving. vraag de short list)

Inclusief:

 • Sessie met de paarden
 • Werkboek
 • Online MMI drijfverenscan met een uitvoerig rapport
 • Koffie / thee / sap en lekkernijen
 • Lunches (biologisch en vegetarisch)

Data: 

2020 - groep 1

 • 10 & 11 juli van 10.00 uur - 17.30 uur en 2 oktober van 10.00 uur - 17.30 uur

2020 - Groep 2

 • 18 & 19 september van 10.00 uur - 17.30 uur en 28 november van 10.00 uur - 17.30 uur

 

 

 
 

Alle datums

 • Van 18 september 2020 10:00 tot 19 september 2020 18:00