Agenda Hartpad

Deelnemers over:

Vuurloop

"Mijn dochter Annabel staat al op blote voeten klaar, zonder twijfel loopt ze over het pad van gloeiende kolen. Ik vertrouw haar, dan ga ik ook. Daarna lopen we nog een keer en nog een keer. Wat een heerlijk geborgen, veilig en onbeschrijfelijk gevoel".

"Wij samen bouwden dit vuur op vanuit onszelf en onze gedeelde herinneringen. We koesterden ons samen aan de warmte en kracht die er van uitging. Zie mij, ik zie jou en ik zie altijd naar je om. De kracht en warmte van relatie."

"Al googlend kwam ik bij Hartpad terecht. En bij het lezen van de woorden “voor jezelf door het vuur gaan om je hartpad te volgen” wist ik, hier moet ik zijn. Zonder enige twijfel heb ik contact gezocht en me aangemeld. Wat ik in dat moment niet wist was wat het samenzijn met vijftien andere vrouwen en het volle maanlicht met me zouden doen. Dat mijn hardheid plaats zou maken voor zachtheid en mijn stoerheid voor mildheid had ik toen niet kunnen bedenken. Evenmin hoe ik vanuit een diep geworteld verlangen mijn voeten zou durven toevertrouwen aan de hete kooltjes en zo intens de “vonk” in mij zou voelen. En terwijl deze bijzondere ervaring nog resoneerde, vielen mijn ogen een aantal maanden later op de woorden “de geboorte als spiegel tegen”. Ook toen wist ik, hier moet ik zijn, deze themadag heb ik bij te wonen. Zonder vertwijfeling heb ik me aangemeld en wederom was dit precies wat ik nodig had om de volgende stap te zetten op het pad van mijn hart.  Hartpad is voor mij een plek waar ik thuiskom, waar ik rust vind, een plek hier niet zover vandaan. Een plek waar ik in de liefdevolle bedding en begeleiding van Heidy kan vastpakken en loslaten, mijn hoofd en hart én mijn hart en buik kan verbinden. Maar ook een plek waar ik prachtige mensen ontmoet die allemaal willen zijn en werken vanuit het hart, echt in verbinding met anderen. Hartpad is een plek waar ik graag naar terugkeer. Ik kijk dan ook uit naar 18 maart, naar “De Boodschap van paarden”. Ik verheug me er op dan ook de bezielende begeleiding van Benno te mogen ervaren en opnieuw een stap te mogen zetten op het pad van mijn hart".

 

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Vuurloop voor moeders en dochters

Categorie
Vuurlopen
Datum
22 september 2018 14:00 - 21:00
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

Op deze dag zijn moeders en dochters weer van harte welkom op de jaarlijkse moeder/dochter vuurloop. De datum valt rondom de herfst equinox, een van de balans punten in het jaar waarin de dag en de nacht even lang zijn. Evenwicht, herfstlicht, oogsten en loslaten. Thema's die we vanuit vreugde en verwonderingen beleven tijdens deze verbindende dag voor moeders en dochters. De vuurloop zal de bekroning zijn op een dag vol ontspanning, creativiteit, verbinding en verstilling.

Een vuurloop is een duizenden jaren oud ritueel. We bouwen samen met de moeders en dochters een mooi grote houtstapel die we laden met al onze intenties. We steken de stapel gezamenlijk aan en als de stapel is geslonken dan harken we een prachtig pad van  gloeiende kolen. Wij begeleiden je om je intenties van de dag te bekrachtigen door over dit pad van gloeiende kolen te lopen.

Jullie zijn welkom om 14.00 uur en we ronden af om 21.00 uur. We gebruiken samen een lichte avondmaaltijd. Leeftijd vanaf 10 jaar. 

De begeleiding is in handen van Heidy Mallee en Natascha Bruti www.theemetkoekjes.net .De vergoeding is 60,= per persoon. Neem voor meer informatie contact met ons op. Aanmelding kan per mail of via de Hartpad website.

 
 

Alle datums

  • 22 september 2018 14:00 - 21:00