Agenda Hartpad

Juli 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Deelnemers over:

Yoga

Yoga betekent voor mij een moment van rust en totale ontspanning. Ik heb met Yoga kennis gemaakt tijdens mijn depressie.

....ik kan door Yoga m'n gesloten karakter meer openen voor anderen, ik ben blij dat ik er ooit aan begonnen ben.

Paardencoaching

"In totaal heb ik vier keer met hen mogen werken en het heeft mij grote stappen verder gebracht! Ik ben Fiablo en Benno echt dankbaar daarvoor".

"Het is uniek hoe de paarden ons spiegelden. Ze maakten het ons heel duidelijk als we wel of niet onze authentieke "ik" lieten zien.  Wij hebben beide de nodige coaching en begeleidingervaring (doen en ondergaan) maar hebben niet eerder zo'n loepzuivere confrontatie met ons echte "zijn" voorgeschoteld gekregen".

"Nu terugkijkend kan ik stellen dat mijn bezoek aan Benno en Heidy en het werken met Losos een moment geweest is waarin dingen veranderd zijn voor mezelf. Vanaf dat punt is de neerwaartse spiraal, waar ik voor m'n gevoel inzat, doorbroken en is het weer omhoog gegaan".

"indrukwekkend om te ervaren wat de paarden voor je kunnen betekenen. Hoe ze helderheid verschaffen en mij dichter bij mijzelf hebben gebracht"

"Vandaag waren mijn dochter Pamela en ik bij jullie en we vonden het leerzaam en leuk. jullie gaan op indrukwekkende en respectvolle manier om met jullie dieren en mensen. Een geweldige kans op herstel voor wie herstel en balans zoekt in het leven. Dank jullie wel, met heel ons hart". 

Vuurloop voor moeders en dochters

Categorie
Vuurlopen
Datum
22 september 2018 14:00 - 21:00
Locatie
Dinxperlo - Boesveldsedijk 16
7091 EN Dinxperlo, Nederland

Op deze dag zijn moeders en dochters weer van harte welkom op de jaarlijkse moeder/dochter vuurloop. De datum valt rondom de herfst equinox, een van de balans punten in het jaar waarin de dag en de nacht even lang zijn. Evenwicht, herfstlicht, oogsten en loslaten. Thema's die we vanuit vreugde en verwonderingen beleven tijdens deze verbindende dag voor moeders en dochters. De vuurloop zal de bekroning zijn op een dag vol ontspanning, creativiteit, verbinding en verstilling.

Een vuurloop is een duizenden jaren oud ritueel. We bouwen samen met de moeders en dochters een mooi grote houtstapel die we laden met al onze intenties. We steken de stapel gezamenlijk aan en als de stapel is geslonken dan harken we een prachtig pad van  gloeiende kolen. Wij begeleiden je om je intenties van de dag te bekrachtigen door over dit pad van gloeiende kolen te lopen.

Jullie zijn welkom om 14.00 uur en we ronden af om 21.00 uur. We gebruiken samen een lichte avondmaaltijd. Leeftijd vanaf 10 jaar. 

De begeleiding is in handen van Heidy Mallee en Natascha Bruti www.theemetkoekjes.net .De vergoeding is 60,= per persoon. Neem voor meer informatie contact met ons op. Aanmelding kan per mail of via de Hartpad website.

 
 

Alle datums

  • 22 september 2018 14:00 - 21:00